Dňa 30.7.2022 hostil Topoľčiansky hrad 4.ročník už tradičného lukostreleckého turnaja PODHRADSKÁ HALAPARTŇA. Strelecké zručnosti si prišli vyskúšať lukostrelci z rôznych kútov Slovenska, ktorých neodradila ani daždivá predpoveď počasia, pričom najzdatnejší zástupcovia z LK 3beč nemohli chýbať. Škoda, že rosničkám tentoraz predpoveď vyšla, no napriek stálemu dažďu prebiehala súťaž v príjemnej priateľskej atmosfére. Organizátor LK Topoľ pripravil všetko na výbornú a trať obohatil o rôzne lukostrelecké výzvy. Za LK 3beč získali v kategórii detí zlato Michal Šúň ml. v TRRB a Daniel Mavrák ml. v PBHB. V kategórii seniorov PBHB obsadil druhé miesto Daniel Mavrák a v TRRB siedme miesto Michal Šúň. V tomto prípade to deti ukázali svojim rodičom, ako sa to robí :)

Na záver sa konala samostatná súťaž bez rozdielu veku a kategórie luku. Strieľalo sa na jeden výstrel z rovnakej vzdialenosti do 3D rytiera, kto najbližšie zasiahne miesto k jeho srdcu. Po výstrele posledného šípu z hradného mostu pristúpil hlavný organizátor a ukázal na Michalov šíp, ktorý bol najbližšie k srdcu a vyhlásili ho za ochrancu Topoľčianskeho hradu na nasledujúci rok.

Miškovi Šúňovi gratulujeme, že už vo veku 10 rokov má za sebou viacero úspechov a momentálne sa pripravuje na MSR v Spišských Vlachoch. Držíme mu palce.