Priatelia klubu 3beč,

február je mesiac, v ktorom opäť môžete svojimi 2% z dane pomôcť robiť veľké veci. Rozhodujete totiž o tých 2%, ktoré máte možnosť poukázať nášmu klubu. Že je to len malá čiastka? Áno, ale z množstva malých častí financujeme rôzne aktivity v našom klube. Nezabúdajme, že aj úspechy našich detí sa rodili postupne za podpory rodičov, ktorí obetovali nielen veľa voľného času. Samozrejme aj my, "dospeláci" v klube to robíme bez nároku na honorár, a tak to chceme robiť aj naďalej.

Na čo ich potrebujeme? V pláne je mnoho aktivít, aj keď pandémia mnohé za posledné 2 roky zmarila. No tie nové stoja pred nami. Sú to príspevky na dresy pre deti a kadetov, aby reprezentovali nielen dobrými výsledkami, ale aj peknými dresmi. Tiež sa investuje do lukov, ktorými trénujú začínajúci lukostrelci. A to nehovoríme o šípoch, ktoré sú naozaj "fajnový" spotrebný materiál. Stačí jedna prezentácia lukostreľby a niekoľko šípov môžeme opäť vyškrtnúť :)

A že či to stojí za to? Určite áno. Mnoho detských členov si nás našlo vďaka tomu, že sme mali svoj lukostrelecký stánok na ceste rozprávkovým lesom, alebo prezentáciou počas rôznych táborov. No tiež sme v lete lukostreľbou rozveselili členov spolku Frézia, ktorí si skúsili aktivitu, pre nich za iných okolností nedosiahnuteľnú.

Ak ste sa rozhodli venovať klubu vaše 2%, formulár si stiahnete tu: http://www.3bec.sk/storage/app/media/3bec-vyhlasenie-o-poukazani-podielu-zaplatenej-dane-z-prijmov-fo-2021.pdf

V mene LK 3beč ďakujeme.

3bec deti.JPG